Zağnos Vadisi Kültür Vadisi oldu

  Trabzon Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında Zağnos’ta gerçekleşen gecelere büyük ilgi devam ediyor. Yurt dışı ve yurt içinden farklı kültürler Zağnos’ta buluşuyor. Bu yıl uluslararası nitelik kazanan etkinliklerle Zağnos Vadisi sanat ve kültürel

Zağnos Vadisi Kültür Vadisi oldu

 

 

Trabzon Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında Zağnos’ta gerçekleşen gecelere büyük ilgi devam ediyor. Yurt dışı ve yurt içinden farklı kültürler Zağnos’ta buluşuyor. Bu yıl uluslararası nitelik kazanan etkinliklerle Zağnos Vadisi sanat ve kültürel etkinliklerle kültür vadisi haline geldi.

Trabzon Belediyesi'nce bu yıl 4.'sü organize edilen Zağnos Vadisi'ndeki Ramazanda skeçler, yerel sanatçıların konserleri, folklor gösterileri, tiyatro gösterisi, şiir dinletileri sosyal ve kültürel etkinliklere her akşam farklı bir kültür yaşatılıyor.

Zağnos Vadisinde sahne ala yöresel sanatçı ve şairler dinleyenleri mest ediyor.

Dün akşam sahne alan ‘’Kuzeyin Uşakları’’ adlı gurubun gösterisi vadideki izleyenlerden büyük alkış aldı. Gurubun yapmış olduğu bir birininden güzel gösteri karşısında izleyenlerde bol bol tempo tuttu. Daha sonra sahne alan şair Kerem Ayata’nın söylediği bir birinden güzel şiirlere ve okuduğu şarkılara duygulu anlar yaşanmasına neden oldu. Özellikle ‘’Sol yanım acıyor Anne’’ adlı şiiri okurken bazı seyircilerin gözyaşlarını tutamadığı da görüldü. Programın sonunda şair Kerem Ayata’ya plaket takdim edildi. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel