Zağnos Vadisi cıvıl cıvıl...

Vadide piknik yapan, oyun oynayan, sohbet eden vatandaşlar rahat ve huzurlu bir ortamda aileleriyle ve sevdikleriyle birlikte oluyor.Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’a yeni yaşam alanları kazandırmak için çalışmalarını yoğun

Zağnos Vadisi cıvıl cıvıl...

Vadide piknik yapan, oyun oynayan, sohbet eden vatandaşlar rahat ve huzurlu bir ortamda aileleriyle ve sevdikleriyle birlikte oluyor.
Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’a yeni yaşam alanları kazandırmak için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini belirterek “Zağnos Vadisi ve sahil şeridinde yapılan düzenlemelerle vatandaşlarımız bu alanlara yoğun ilgi gösteriyor. İkinci etabının yapım çalışmaları tamamlanma aşamasına gelen Zağnos Vadisi’nde üçüncü etabın yapım ihalesine çıkıldı. Ayrıca Pazarkapı ile sahil arasında kalan alanın kamulaştırılması için vatandaşlarla görüşme aşamasına gelindi. Bu alanlında kamulaştırılması ve çevre düzenlemesinin yapılmasıyla sahile kadar açılacak Zağnos Vadisi Trabzon’un önemli bir yaşam alanı olacaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel