Zağanos'ta Konser ve İmza Günü

  Ramazan ayı boyunca her akşam birbirinden güzel etkinliklere sahne olan Zağnos Vadisi’nde önceki akşam Mehmet Yılmaz konseri ve yazar  Mehmet Kuvvet'in imza günü vardı.4.sü düzenlen ve uluslar arası bir boyut kazanan Zağnos vadisinde her sene olduğu gib

Zağanos'ta Konser ve  İmza Günü

 

 

Ramazan ayı boyunca her akşam birbirinden güzel etkinliklere sahne olan Zağnos Vadisi’nde önceki akşam Mehmet Yılmaz konseri ve yazar  Mehmet Kuvvet'in imza günü vardı.

4.sü düzenlen ve uluslar arası bir boyut kazanan Zağnos vadisinde her sene olduğu gibi bu sene de farklı yörelerden kültürlerin sergilenmesine devam ediliyor. Değişik Ülkelerin ve illerin kültürel ve sanatsal özelliklerini yansıttığı vadide dün akşam yöresel sanatçı Mehmet Yılmaz verdiği konserle seyircileri coşturdu. Yöresel sanatçı Mehmet Yılmazın söylediği birbirinden güzel türkülerle izleyenlerden bol bol alkış aldı. 

Diğer taraftan Trabzon Belediyesi’nin vadideki standında imza günü vardı. Trabzon Çağdaş Yazarlar ve Sanatçılar Derneği yönetim kurulu üyesi Mehmet Kuvvet,  Somurtan,  Ay Işığı ve Uzağın Kokusu adlı kitaplarını imzaladı. Okurlarıyla tek tek ilgilenen yazar, özellikle gençlere ve çocuklara yakın alaka gösterdi. Mehmet Kuvvet Organizasyondan dolayı Trabzon Belediyesine teşekkür etti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel