Zabıtalar yılbaşı denetiminde

Karabük'te zabıta ekipleri yılbaşı öncesinde pastaneleri denetleyerek

Zabıtalar yılbaşı denetiminde

Karabük Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler yılbaşı öncesi şehirdeki pastanelere denetimlerde bulundu. 


Karabük Belediyesi’ne bağlı Zabıta Müdürlüğü personellerinden oluşan 3 kişilik denetim ekibi, şehrin genelindeki. Ekipler denetimlerde, şehir merkezindeki pastaneleri kontrol etti. Denetimlerde iş yeri açma ruhsatı, bazı ürünlerin açıkta satılmaması, ürünlerin fiyat listelerinin müşterilerin görebileceği yerlere asılması ve genel temizlik kurallarına uyulmasını kontrol edildi. Ekipler ayrıca gerek hijyen açısından gerekse diğer konularda oldukça titiz çalışan pastane yetkililerine teşekkür etti.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Belediye olarak vatandaşın sağlığını ilgilendiren konularla ilgili çalışmaları titizlikle sürdürdüklerini belirterek; “Ekiplerimizin gerçekleştirdiği bu denetimlerde amacımız halkımızın kaliteli, sağlıklı ve güvenli gıdaya ulaşmasını sağlamaktır. Bu yöndeki denetimlerimiz devam edecek. Halkın sağlığını hiçe sayan, sağlıksız ve hijyenik olmayan koşullarda üretim yapan şahıs ve kurumlara göz açtırmayacağız. Ayrıca, bu konuda gerekli özeni gösteren her türlü sağlıklı ortamı sağlayan esnafımıza teşekkür ediyoruz” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel