Yüzümüz eskidi "Elveda'

Evet yüzümüz eskidi artık elveda deme zamanı geldi.Sizlere 2006 yılında "Trabzon'dan karadeniz'e Karadeniz'den Türkiye'ye, Türkiye'den dünyaya açılan pencere" sloganıyla merhaba dedik, haberin her zaman "NET ADRESİ" olduk. Trabzon'da gazeteciliğin mantali

Yüzümüz eskidi "Elveda'

Evet yüzümüz eskidi artık elveda deme zamanı geldi.

Sizlere 2006 yılında "Trabzon'dan karadeniz'e Karadeniz'den Türkiye'ye, Türkiye'den dünyaya açılan pencere" sloganıyla merhaba dedik, haberin her zaman "NET ADRESİ" olduk. Trabzon'da gazeteciliğin mantalitesini değiştirmeye çalıştık, yorum haberciliği yapmadık yorumu size bıraktık... size göre başardık başaramadık.. Ama bize göre çok konulara imza attık, internet haberciliğinde Trabzon'da ilk olduk, Türkiye'nin bölgesel haber siteleri sıralamasında en güçlü bölgelere ayda 10 milyon sayfa gösterimi gibi büyük farklar atarak her zaman büyük ara ile ilk sırada yer aldık, bu rakamları biz değil Türkiye içerisinde yer alan büyük istatistik firmaları söyledi. Ama artık yüzümüz de eskidi.

Biz taraf olduk Trabzon ve Trabzonspor'dan taraf olduk, ama Türkiye'nin en büyük bölgesel haber portalı olduk, Trabzon ve Trabzonspor'u ulusala taşdık, gönül isterdi ki Türkiye'nin en büyük 2. bölgesel sitesi, 3. bölgesel sitesi yine Trabzon'dan olsaydı ama sözde değil rakamlarda olsaydı, maalesef olmadı, hatta sıralamalardan çok uzaklarda kaldı bu bizi daha sorumlu davranmaya sevk etti ve yarın eskiyen yüzümüzle size elveda diyoruz.

Bize verdiğiniz destek ve güvenden dolayı tüm ziyaretçilerimize çok teşekkürler.

haber61

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel