''Yüreklerdeki sevgi sokağa taştı''

AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok, vatandaşın 'değişim ve yenilenme’ için seçimi fırsat olarak gördüğünü, tercihlerini değişimden yana kullanacaklarına şahit olduklarını söyledi.AK Parti İlkadım İlçe Teşkilatı, yerel seçimler için mahalle

''Yüreklerdeki sevgi sokağa taştı''

AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok, vatandaşın 'değişim ve yenilenme’ için seçimi fırsat olarak gördüğünü, tercihlerini değişimden yana kullanacaklarına şahit olduklarını söyledi.

AK Parti İlkadım İlçe Teşkilatı, yerel seçimler için mahallelerde kurduğu seçim koordinasyon merkezi açılışlarına hız verdi. Cedit Mahallesi’nde oluşturulan AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Açılışa AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol, eşi Hatice ve kızı Kübra ile birlikte giden Erdoğan Tok'a vatandaşların sevgi ve ilgisi bir hayli yoğundu. Tok'un önünü meşale tutan gençler aydınlattı. Gençlerin elindeki meşalelerinin ışığıyla halkı selamlayan Erdoğan Tok, halkla kendi arasında olan sevgi ve muhabbetin yansımasını gördüklerini ifade etti.

Cedit Mahallesi’nde kurulan AK Parti SKM'nin açılışını Samsun Eski Milletvekili Musa Uzunkaya, İlkadım Belde Belediyesi Kurucu Başkanı Ahmet Okuyucu, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol ile birlikte yapan AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok, her SKM açılışıyla gönüllerdeki muhabbet kapısının aralandığını kaydetti.
Halkın AK belediyeciliğe olan sevgisinin yüreklerden taşarak sokağa aktığını her mahallede gördüklerini dile getiren AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok, yaptıkları mahalle gezileri ve ev toplantılarında vatandaşın 'değişim ve yenilenme’ için seçimi fırsat olarak gördüğünü, tercihlerini değişimden yana kullanacaklarına şahit olduklarını vurguladı.

İlkadım Belediyesi'ni 'halkın belediyesi' yapacaklarını belirten Tok, "İlkadım’ı hemşehrilerinin katılımlarıyla, onların ortak akıl ve müşterek çabaları ile planlayacağız. Toplumun tüm katmanlarına hitap eden projelerimizle herkesin ve her kesimin yaşamaktan huzur ve mutluluk duyacağı, sporda, kültürde, sanatta öncü, gelişen ve yenilenen çağdaş bir İlkadım oluşturacağız” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel