Yunus Emre Trabzon'a getirildi

Libya'da geçtiğimiz salı günü Trablus yakınlarında bir şantiyede uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Trabzonlu Yunus Emre Çelik'in cenazesi Trablus'tan havalanan THY uçağı ile önce İstanbul'a, ardından da Trabzon'a getirildi.Saat 01.00 sıral

Yunus Emre Trabzon'a getirildi

Libya'da geçtiğimiz salı günü Trablus yakınlarında bir şantiyede uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Trabzonlu Yunus Emre Çelik'in cenazesi Trablus'tan havalanan THY uçağı ile önce İstanbul'a, ardından da Trabzon'a getirildi.
Saat 01.00 sıralarında Trabzon Havalimanı'na inen uçaktan alınan cenaze, Trabzon Belediyesi'ne ait cenaze aracıyla Bahçeçik Mezarlığı'nda bulunan Belde Camii morguna konuldu.

Çelik'in cenazesini havalimanında Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, İl Emniyet Müdürü Feridun Boz, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, ağabeyi Mehmet Çelik ile yakınları karşıladı. Yunus'un cenazesi, bugün ikindi namazının ardından Yomra ilçesine bağlı Oymalıtepe Beldesi'nde toprağa verilecek.

Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, cenazeye Libya'da otopsi yapıldığını ancak Trabzon'da da otopsi yapılacağını belirterek, "Libya'da otopsi yapıldığını Büyükelçimiz bize net bir şekilde belirtti . Biz memleketimizde de otopsi yapılmasını sayın valimiz ve sayın başsavcımızla görüştükten sonra talep ettik. Babası İsmail Çelik ve bizler de öyle uygun gördük. Bu bakımdan ölüm sebebini tespit edecek olan adli tıp raporunun memleketimizde oluşmasının da doğru olduğunu düşündük" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler