Yüce için Trabzon'da veda töreni

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde 14. kattan atlayarak intihar eden İstanbul Devlet Tiyatrosu Sanatçısı Mesut Yüce için, uzun yıllar görev yaptığı Trabzon Devlet Tiyatrosu'nda bir veda töreni düzenlendi. Törende, Yüce ile birlikte tiyatroya uzun yıllar emek v

Yüce için Trabzon'da veda töreni

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde 14. kattan atlayarak intihar eden İstanbul Devlet Tiyatrosu Sanatçısı Mesut Yüce için, uzun yıllar görev yaptığı Trabzon Devlet Tiyatrosu'nda bir veda töreni düzenlendi. 


Törende, Yüce ile birlikte tiyatroya uzun yıllar emek vererek hayatını kaybedenler için saygı duruşunda bulunuldu. Sanatçı arkadaşları, yaptıkları konuşmada, Yüce'nin çok yetekli bir sanatçı olduğunu belirttiler.


Sanatçı arkadaşlarından Ceyhun Gen, duygu yüklü konuşmasında, Yüce'nin çok yetenekli ve tok sesli bir aktör olduğunu belirterek, "Herkes onu sesinden tanırdı. Onu son yolculuğuna uğurlayamadık ancak burada kardeşimize uğurlama yapmak için toplandık. Onu kaybettiğimiz için çok üzgünüz" dedi.


Kendisiyle aynı sahneyi paylayan sanatçı arkadaşı Uğur Keleş ise, Mesut ile okuldan tanıştıklarını belirterek, onu kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.


Konuşmaların ardından Yüce'nin türkü söylerken çekilen son görüntüsünü izleyen sanatçı dostları, gözyaşlarına boğuldu. Duygusal anların yaşandığı törende, Yüce'nin adına açılan hatıra defterine arkadaşları düşüncelerini yazdı. Defterin, Yüce'nin ailesine gönderileceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel