Yomra'ya medya hizmeti

 Yomra Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından 2010 Yılı Mali Destek Programı Kapsamında Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı’nın hibe desteğiyle yürütülen, ilçenin turizm potansiyelini geliştirmeye yönelik “Yomra İlçesinin Yazılı-Görsel Materyal Destekli Tan

Yomra'ya medya hizmeti

 

Yomra Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından 2010 Yılı Mali Destek Programı Kapsamında Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı’nın hibe desteğiyle yürütülen, ilçenin turizm potansiyelini geliştirmeye yönelik “Yomra İlçesinin Yazılı-Görsel Materyal Destekli Tanıtımı Projesi” tamamlandı.

 

Güzide ilçemizin sahip olduğu doğal ve kültürel mirasının tanıtılmasını hedefleyen bu proje ile ilçe turizmine ivme kazandıracaklarını belirten Yomra Kaymakamı Ümit Cavuldak,”. İş, sağlık, ticaret, eğitim ve spor alanında yapılan yatırımlarla bölgenin gözdesi haline gelen Yomra, bu gelişimini turizm alanında da sürdürerek turizm yelpazesini genişletmek yolundadır. Coğrafi konumu, hava-kara-deniz ulaşım olanakları, konaklama imkânları, doğal kumsalı, masmavi denizi, tarihi mekânlara yakınlığı, tarihi ve doğal güzellikleri, yöresel mutfağı gibi birçok avantajı bulunan ilçemizi bölge turizmi içerisinde önemli bir yere taşıma doğrultusunda bu projenin önemli katkıları olacaktır.’ dedi.

 

Bir yıl süren projemizde faaliyetler kapsamında ilçemizi tanıtan 15 dakikalık bir video ile videoyu içeren 500 adet DVD hazırladıklarını belirten Cavuldak, “Ayrıca 1000 adet Yomra turizm tanıtım kitabı, 1000 adet kitapçık, 1000 adet broşür ve 500 adet afiş olmak üzere yazılı-görsel materyallerle ilçeye ait tüm değerler tanıtılmıştır. Tüm çalışmalar yabancı turistlere de yönelik olarak İngilizce çevirileriyle birlikte hazırlanmıştır. Projemiz kapsamında oluşturduğumuz yazılı-görsel materyaller yerli ve yabancı turistlerin, turizm işletmelerinin, turizm seyahat acentelerinin, profesyonel turist rehberlerinin, kamu kurum/kuruluşlarının, yerel yönetimlerin, vs. kullanımına sunulacaktır. Bu projemiz ile yapacağımız etkin tanıtım ile ilçemizin markalaşmasına ve ilçemize gelen turist sayısını ve ortalama kalış süresini artırarak ilçemizin turistik cazibe merkezi haline getirilmesine katkı sağlanmasını hedefliyoruz. Projemize destek veren Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı’nın değerli Yönetim Kurulu üyelerine ve Genel Sekreterliğine ilçemiz adına teşekkür ediyorum.’ dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel