Yomra Oymalıtepe'den son durum

   Oymalıtepe Belediye Başkanı Metin Şahin belediyelerin kapanmasının kendilerini ilgilendirmediğini belirterek, “Durmak yok yola devam” dedi.  Trabzon’un Yomra İlçesine bağlı Oymalıtepe Belediye Başkanı Metin Şahin yaptığı açıklamada, belde belediyelerin

Yomra Oymalıtepe'den son durum

 

 

 
Oymalıtepe Belediye Başkanı Metin Şahin belediyelerin kapanmasının kendilerini ilgilendirmediğini belirterek, “Durmak yok yola devam” dedi. 
 
Trabzon’un Yomra İlçesine bağlı Oymalıtepe Belediye Başkanı Metin Şahin yaptığı açıklamada, belde belediyelerin kapanmasının kendilerini pek ilgilendirmediğini belirterek, “ Biz hizmetlerimize devam ediyoruz. Bundan sonraki süreçte de son saate, son güne kadar da devam edeceğiz” dedi. 
Yomra’nın kırsalında görev yapmanın zorluklarını çok iyi biliyoruz diyen Başkan Şahin, “2014 belediye seçimlerinde eğer teşkilatımız bana görev verirse görevden kaçmam. Verilecek her türlü göreve hazırım, bu görevi de layıkıyla yerine getireceğimi düşünüyorum” şeklinde konuştu. Başkan Şahin, “Belediye olarak Oymalıtepe’de halkımızın büyük desteğini alarak yol, su ve kanalizasyon sorunlarımızı büyük oranda çözdük. Kalan eksiklerimizi de ilçe ve büyükşehir belediyesiyle çözmenin planlarını yapıyoruz” diye konuştu.  
 
GÜCÜMÜZ TEŞKİLATIMIZ
 
Başkan Şahin, “2013 yılı içerisinde tamamlanmak üzere DSİ tarafından beldemizde dere ıslah çalışmaları yapılıyor. Mahalle içi yollarımızda iyileştirmeler yapacağız. Seçim sonrasında geçlerimize bir futbol sahası sözüm vardı. Bu sözümü de yerine getirerek gençlerimizin kullanımına sunmak istiyoruz” şeklinde konuştu.  Çocuklarımızı da unutmadık diyen Başkan Şahin, “ Oyun parkı projemiz var. Bu projemizi de en kısa zamanda hayata geçireceğiz. Ayrıca vatandaşlarımızın belde merkezimizde rahat edebileceği bir oturma bahçesi projesi hazırladık. Kamu kurumlarının desteğiyle bu yıl içerisinde bitirmeye çalışacağız” ifadeler kullandı.  
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel