Yolda ölü bulundu

Samsun'un Bafra ilçesinde bir kişi yolda ölü bulundu.Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Kuşçular Mahallesi'nde dün akşam iftarda yemek yedikten sonra evden ayrılan 36 yaşındaki Fikri Ceylan isimli şahıstan bugün haber alamayan ailesi Ceylan'ı aramaya baş

Yolda ölü bulundu

Samsun'un Bafra ilçesinde bir kişi yolda ölü bulundu.

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Kuşçular Mahallesi'nde dün akşam iftarda yemek yedikten sonra evden ayrılan 36 yaşındaki Fikri Ceylan isimli şahıstan bugün haber alamayan ailesi Ceylan'ı aramaya başladı. Fikri Ceylan'ın, akşam üzeri mahallede boş bir binanın girişinde cansız bedenini bulundu. Yakınları tarafından jandarmaya haber verildi. Olay yerine gelen Jandarma ekipleri ve Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Ceylan'ın cesedi, ölüm nedeni belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Samsun Adli Tıp'a gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler