Yolda durdurdular evde yakaladılar

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Ortahisar İlçesi Değirmendere Mevkiinde Emniyet’e bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlar ile Mücadele ekipleri (KOM) önceden almış oldukları istihbaratı değerlendirerek 30 yaşındaki B.Ş’yi durdular. Şahsın üzerinden esrar

Yolda durdurdular evde yakaladılar

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Ortahisar İlçesi Değirmendere Mevkiinde Emniyet’e bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlar ile Mücadele ekipleri (KOM) önceden almış oldukları istihbaratı değerlendirerek 30 yaşındaki B.Ş’yi durdular. Şahsın üzerinden esrar maddesi çıkınca şahsı alan KOM şube ekipleri yaşadığı eve gitti. Burada da yapmış oldukları aramada şahsın evinde yarım kilo esrar maddesi ele geçirildi. Trabzon Emniyetine getirilen şahıs hakkında Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan işlem yapıldı. B.Ş ifadesi alındıktan sonra mahkemeye sevk edildiği öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel