Yol ortasında kadın gasp edildi

Trabzon’un çömlekçi Mahallesinde yaşayan S.C (41) isimli kadın F.C  (36) tarafından sokak ortasında darp edilerek soyulduğunu iddia ederek polis ekiplerine giderek yardım istedi.Taksim Polis merkezine giderek şikayetçi olan S.C, “ gece geç saatte evime gi

Yol ortasında kadın gasp edildi

Trabzon’un çömlekçi Mahallesinde yaşayan S.C (41) isimli kadın F.C  (36) tarafından sokak ortasında darp edilerek soyulduğunu iddia ederek polis ekiplerine giderek yardım istedi.

Taksim Polis merkezine giderek şikayetçi olan S.C, “ gece geç saatte evime gitmekteyken yanıma gelen F.C benim eve girmemi bekliyordu. Bu sırada saçlarımdan tutarak beni sürükleyen F.C bana hakaret etmeye başladı ve çantamı elimden alarak beni tartakladı. Sonrasında çantamda bulunan bin TL’yi alarak kayıplara karıştı. Kendisinden şikayetçiyim.”dedi.

Polis ekiplerine vermiş olduğu bilgi doğrultusunda F.C göz altına alınarak ifadesi alındı. F.C üzerine atılan suçları kabul etmezken “ benim böyle bir şey yapmam mümkün değil bir süredir beraberdik ve ben onu bırakınca böyle bir yöntem uyguladı.”şeklinde konuştu.

F.C ifadesinin ardından serbest bırakıldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel