Yok böyle hafıza dedirttiler!..

HABER61.NET- HABER SERVİSİ Trabzon Görme Engelliler Sanat ve Spor Kulübü'nün satranç programı şaşırtan bir gösteriye dönüştü..

Yok böyle hafıza dedirttiler!..
HABER61.NET- HABER SERVİSİ
Trabzon Görme Engelliler Sanat ve Spor Kulübü'nün satranç programı şaşırtan bir gösteriye dönüştü..Programda yurt içi ve yurt dışında önemli başarılar elde etmiş satranç şampiyonu KTÜ Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü 3. Sınıf ögrencisi Ahmet Karagöllü'nün gözleri bağlandı.Karşısına spor Kulübü'nün 3 oyuncusu geçti.'Körleme' denilen yöntemle üçüne karşı aynı anda sesli komutlarla satranç maçı yaptı. Programa katılan dernek Üyelerinin aileleri şaşkınlıkla müsabakayı izledi.Dernek satranç programı düzenleyicisi Cengiz Karagöllü'nün, "Körleme yönetimiyle satranç oynadık. Satranç oynamak için illaki satranç takımını görmeye gerek yok. Her düşünen birey satranç oynayabilir" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel