Yok böyle bir ölüm!

Trabzon'un Of İlçesi'nde otomobilin çarpması sonucu alt yola düşen 66 yaşındaki Fahrettin Çakır, ardından üzerine yuvarlanan aynı otomobilin altında kalarak hayatını kaybetti.Kaza, akşam saatlerinde Gökçeoba Köyü'nde meydana geldi. Köyde bir cenaze töreni

Yok böyle bir ölüm!

Trabzon'un Of İlçesi'nde otomobilin çarpması sonucu alt yola düşen 66 yaşındaki Fahrettin Çakır, ardından üzerine yuvarlanan aynı otomobilin altında kalarak hayatını kaybetti.

Kaza, akşam saatlerinde Gökçeoba Köyü'nde meydana geldi. Köyde bir cenaze törenine katıldıktan sonra yol kenarında arkadaşlarıyla sohbet eden Fahrettin Çakır, bu sırada, aynı cenaze töreninden dönen Ali Şişik'in kullandığı 34 AT 6156 plakalı otomobilin çarpması sonucu yaklaşık 3 metre yükseklikten alt yola düştü. Yola düştükten sonra üzerine yuvarlanan aynı aracın altında kalan Çakır ağır yaralandı. Fahrettin Çakır hastaneye kaldırılırken hayatını kaybetti.

Kazada sürücü Ali Şişik ile aynı araçta bulunan Hasan Ayaz ve İsmail Şişik de yaralandı. Of Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Hasan Ayaz ve İsmail Şişik ayakta tedavi edildi. 63 yaşındaki sürücü Ali Şişik ise ilk müdahalenin ardından Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel