YÖK Başkanvekili babaocağında!

Yüksek Öğretim Kurulu Başkan Vekili Prof. Dr. Ömer Demir, baba ocağı Of’a gelerek hem yakınlarıyla hasret giderdi, hem de Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Of Teknoloji Fakültesi’nin son halini görme fırsatı buldu.Bu yıl eğitim ve öğretime açılması için

YÖK Başkanvekili babaocağında!

Yüksek Öğretim Kurulu Başkan Vekili Prof. Dr. Ömer Demir, baba ocağı Of’a gelerek hem yakınlarıyla hasret giderdi, hem de Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Of Teknoloji Fakültesi’nin son halini görme fırsatı buldu.

Bu yıl eğitim ve öğretime açılması için yapılan çalışmalar sonrası öğrenci alınmasına karar verilen Of Teknoloji Fakültesi’nde emeği geçen herkesi kutlayan YÖK Başkan Vekili Prof. Dr. Ömer Demir, “Of’la iç içe olan Kaymakamımızla birlikte kalan işleri bitirdikten sonra inşallah fakültemiz bu yıl öğrenci alacak. Bu bölgeye her alanda önemli katkı yapacak olan fakültenin tüm halkımıza şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Of Kaymakamı Tuncay Sonel ise “Çok değerli hocamızı baba toprağında görmekten memnuniyet duyuyorum. Marka Of’un marka insanlarının istedikten sonra yapamayacakları hiç bir işin olamayacağını, bunun en güzel örneklerinden birinin de Teknoloji Fakültesi olduğunu biliyorum. Of’un tüm dinamikleriyle hareket edilerek gerçekteştirilen bu devasa eğitim kurumunda okuyacak olan yörenin gençleri, buradan mühendis olarak mezun olacaklar ve inşallah ileride güzel yerlere gelerek vatanına millete güzel işler yapacaklar” diye konuştu.

Sonel, ayrıca Fakülte yanında bitme aşamasına gelen 300 kişilik öğrenci yurdunun yöreye kazandırılmasında büyük destek ve katkı veren Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdürü Hasan Albayrak da teşekkür etti.

Of Belediye Başkanı Murat Saral ve Of Devlet Hastanesi Başhekimi İdris Kurtuluş’un da eşlik ettiği incelemelerde, Of Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kenan Gelişli, fakülte ve yurt binasında yapılan son çalışmalar hakkında Prof. Dr. Ömer Demir’e bilgi sundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel