YÖK Başkanı KTÜ'ye gizli geldi!

 YÖK Başkanı Gökhan ÇetinSaya Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte başbakanın adını taşıyan  RTE üniversitesinin eğitim yılı açılışına geldi.Açılışın ardından Ankara’ya dönmeden önce bu yıl KTÜ’ye rektör olarak atanan Süleyman Baykalı ziyaret etti.

YÖK Başkanı KTÜ'ye gizli geldi!

 

YÖK Başkanı Gökhan ÇetinSaya Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte başbakanın adını taşıyan  RTE üniversitesinin eğitim yılı açılışına geldi.

Açılışın ardından Ankara’ya dönmeden önce bu yıl KTÜ’ye rektör olarak atanan Süleyman Baykalı ziyaret etti. Ziyareti öğrenen bir grup öğrenci Rektörlük binasına gelerek YÖK başkanını yumurtalı protesto etti.

Ziyaretin ardından üniversiteye veda sırasında zor anlar yaşandı. Ellerinde yumurta getiren öğrenciler  YÖK başkanına atmak istese de araya giren polis izin vermedi kısa süren gerginliğin ardından YÖK başkanı KTÜ’den ayrıldı.

Haber : Şükrü Üçüncü 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler