Yoğun sis hayatı olumsuz etkiliyor

Samsun’da etkili olan sis, hayatı olumsuz etkiledi. Sis nedeniyle görüş mesafesi yer yer 100-200 metreye kadar düştü. Etkisini artıran sis nedeniyle araçlar sis farlarını yakarak yollarına devam edebildi. Şehrin birçok noktası sisten dolayı görülmezken, y

Yoğun sis hayatı olumsuz etkiliyor
Samsun’da etkili olan sis, hayatı olumsuz etkiledi.
 
Sis nedeniyle görüş mesafesi yer yer 100-200 metreye kadar düştü. Etkisini artıran sis nedeniyle araçlar sis farlarını yakarak yollarına devam edebildi. Şehrin birçok noktası sisten dolayı görülmezken, yetkililer de sürücüleri daha dikkatli olmaları konusunda uyardı.
 
Samsun Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü yetkilileri, oluşan sisin ilkbaharda ayında ve Karadeniz Bölgesi’nde görülen tipik meteorolojik hadise olduğunu açıkladı. Yetkililer, gece saatlerinde etkili olan yoğun sisin, Atatürk Bulvarı ve denize yakın kesimlerde görüş mesafesini 200 metreye kadar düşürdüğünü belirterek, sisin gece saatlerinde de devam edeceğini, yarından itibaren kenti terk edeceğini kaydetti. 
 
Öte yandan Trabzon'da akşam saatlerinde etkili olan sis uçak seferlerinde aksamalara neden oluyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler