Yine Hasta Yine darp olan doktor

 Trabzon'da bir hastanede  görevli doktor hasta tarafından darp edildi.Hastaneye bir yakını ile birlikte giden H.Ö (50) isimli kadın kendisini tedavi etmek isteyen doktora saldırdı. Kendisini tedavi etmek isteyen doktora hakaret ederek bağıran H.Ö sonrası

Yine Hasta Yine darp olan doktor

 

Trabzon'da bir hastanede  görevli doktor hasta tarafından darp edildi.

Hastaneye bir yakını ile birlikte giden H.Ö (50) isimli kadın kendisini tedavi etmek isteyen doktora saldırdı. Kendisini tedavi etmek isteyen doktora hakaret ederek bağıran H.Ö sonrasında yine aynı hastanede görevli Nörolog A.Ç’ye giderek “ başka bir doktor ile görüşürken biraz sinirlendim ve bana yardımcı olmuyorlar siz  beni tedavi edebilir misiniz.” Söylemesi üzerine. Nörolog A.Ç’den “ ben Nörologum” cevabını alınca çılgına döndü.

Yaşlı kadın bir anda Nörolog’a saldırdı. Yüzünden ve kolundan yaralanan doktor A.Ç hastasından şikayetçi olurken hasta yakını H.Ö’nün de hakaretlerine maruz kaldı.

Polis şüpheliler için işlem başlattı  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel