Yılmaz'ın Mazbatasını Kabil Aldı

Rize'den bağımsız milletvekili seçilen eski başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın mazbatasını Anavatan Partisi (ANAP) eski Rize Milletvekili Ahmet Kabil aldı.22 Temmuz Genel Seçimi'nde Rize'den seçilen 3 milletvekili arasında mazbatasını en son alan Bağımsız Mil

Yılmaz'ın Mazbatasını Kabil Aldı

Rize'den bağımsız milletvekili seçilen eski başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın mazbatasını Anavatan Partisi (ANAP) eski Rize Milletvekili Ahmet Kabil aldı.

22 Temmuz Genel Seçimi'nde Rize'den seçilen 3 milletvekili arasında mazbatasını en son alan Bağımsız Milletvekili Mesut Yılmaz oldu. Seçimin ardından Rize'de bir günlük teşekkür gezisi yapan ve daha sonra il dışına çıkan Yılmaz'ın mazbatasını eski ANAP Rize Milletvekili Ahmet Kabil aldı.

Yılmaz'ın kendisine vekalet verdiğini belirten Kabil, sabah Rize Adliyesi'ne gelerek Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı Ali İhsan Demirel'den Mesut Yılmaz'ın mazbatasını aldı. Yılmaz'ın adaylık dilekçesi de yine İl Seçim Kurulu'na Ahmet Kabil tarafından verilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel