Yıldızlıgüven'den muhteşem iftar

Trabzon Özel Yıldızlıgüven Hastanesi basın mensuplarıyla iftarda bir araya geldi.Usta Park Otel'de verilen iftar yemeğine Trabzon Özel Yıldızlıgüven Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Güven, Genel Müdür ve Tıbbı Direktör Opr. Dr. Yusuf Aşık, hastane d

Yıldızlıgüven'den muhteşem iftar

Trabzon Özel Yıldızlıgüven Hastanesi basın mensuplarıyla iftarda bir araya geldi.
Usta Park Otel'de verilen iftar yemeğine Trabzon Özel Yıldızlıgüven Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Güven, Genel Müdür ve Tıbbı Direktör Opr. Dr. Yusuf Aşık, hastane doktorları ve gazeteciler katıldı. Burada bir konuşma yapan Genel Müdür ve Tıbbı Direktör Opr. Dr. Yusuf Aşık, yemeğe katılanlara teşekkür ederek, personel için hazırlamayı düşündükleri iftar yemeğinin masrafını Somali’ye göndereceklerini belirtti. Aşık "Personelimizle de yemek düzenlemeyi düşünmüştük ancak personelimizin bizden bir talebi, önerileri oldu. Personelimiz bizden ‘Hazırlanacak iftar yemeğinin masrafının Somali'de aç kalan kişilere bağışlanmasını istiyoruz’ diye bir talepleri oldu.

Bizde bunu kabul ettik, hepsine buradan çok teşekkür ediyorum.

Oradaki kardeşlerimizin, insanların sağlıklı olmalarını diliyorum" şeklindeki konuşması davetliler tarafından büyük alkış gördü.
Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Güven, Genel Müdür ve Tıbbı Direktör Opr. Dr. Yusuf Aşık, yemeğe katılan basın mensuplarıyla yakından ilgilenerek bir süre sohbet etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel