Yıldızlı yolunda toprak engeli

 Trabzon’un Yıldızlı Beldesinde bulunan TOKİ konutlarına giden yol üzerine belirli aralıklarda yol üzerine toprak döküldü. Yaklaşık 15 gün önce dökülen bu toprak TOKİ konutlarına oturan vatandaşların trafikte can güvenliğini tehlikeye düşürür iken yetkili

Yıldızlı yolunda toprak engeli

 

Trabzon’un Yıldızlı Beldesinde bulunan TOKİ konutlarına giden yol üzerine belirli aralıklarda yol üzerine toprak döküldü. Yaklaşık 15 gün önce dökülen bu toprak TOKİ konutlarına oturan vatandaşların trafikte can güvenliğini tehlikeye düşürür iken yetkililerin bu toprak yığınlarına belirgin bir önlem almaması ise yol üzerinde oturan sakinleri çileden çıkardı.

Gece karanlığında daha çok tehlike saçtığını ifade eden TOKİ sakinleri, “ Ne amaçla neden bunları buraya döktüler bizde anlamadık. Fakat 15 gün oldu ve ne gelen var ne giden bir an önce bunu buraya ne amaç ile döktüyseler yapsınlar. Zaten virajlı bir yol birde iki şeritli yolun bir bölümü bu toprak yığınları yüzünden kapantı.”şeklinde şikayette bulundular. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel