Yıldırımhan'da çalışmalara devam!

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Mazhar Yıldırımhan, Pazar günü yapılacak olan teşkilat temayülü öncesi Köprübaşı, Düzköy, Akçaabat ve Arsin'e giderek parti teşkilatlarını ziyaret etti.Yıldırımhan, ziyaretlerde yaptığı konuşmada, siyasete çok genç

Yıldırımhan'da çalışmalara devam!

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Mazhar Yıldırımhan, Pazar günü yapılacak olan teşkilat temayülü öncesi Köprübaşı, Düzköy, Akçaabat ve Arsin'e giderek parti teşkilatlarını ziyaret etti.

Yıldırımhan, ziyaretlerde yaptığı konuşmada, siyasete çok genç yaşlarda başladığını hatırlatarak “Ruhumuz adeta teşkilatçılıkla yoğrulmuştur. Sokaklarda, caddelerde pankart ve bayrak asarak siyasetin mutfağına girdik, yetiştik. Trabzon’u ilçe ilçe, köy köy gezdik. Siyaset bizim yaşam tarzımız idi. Sonrasında bürokratik hayatımız başladı. En güzel hizmetleri yaptık. Şimdi yeniden teşkilatlarımızdan güç alarak, onların gönül dünyasına girerek yollara düştük. İnşallah AK Parti'yi en yüksek oy oranı ile 3. kez iktidara taşıyacağız. Bu süreçte teşkilatlarımızın fedakarlıklarını hiçbir zaman unutmadan onların sorunlarına çözüm olmaya, ardından halkımızın bizlerden beklentilerini gerçekleştirmeye gayret göstereceğiz” dedi.

Yıldırımhan, gittikleri her ilçede kendilerine karşı gösterilen teveccühe layık olmaya çalışacaklarını da kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler