Yeşilyurt ailesinden Of'a kız yurdu

Trabzon'un Of ilçesinin yetiştirdiği önemli işadamlarından olan Cemal Yeşilyurt ve ailesini Samsun'da ziyaret eden Of Kaymakamı Tuncay Sonel ve Of Belediye Başkanı Murat Saral, Yeşilyurt ailesinden Of'a yüz kişilik Kız Öğrenci Yurdu yapımı için..Trabzon'u

Yeşilyurt ailesinden Of'a kız yurdu

Trabzon'un Of ilçesinin yetiştirdiği önemli işadamlarından olan Cemal Yeşilyurt ve ailesini Samsun'da ziyaret eden Of Kaymakamı Tuncay Sonel ve Of Belediye Başkanı Murat Saral, Yeşilyurt ailesinden Of'a yüz kişilik Kız Öğrenci Yurdu yapımı için..

Trabzon'un Of ilçesinin yetiştirdiği önemli işadamlarından olan Cemal Yeşilyurt ve ailesini Samsun'da ziyaret eden Of Kaymakamı Tuncay Sonel ve Of Belediye Başkanı Murat Saral, Yeşilyurt ailesinden Of'a yüz kişilik Kız Öğrenci Yurdu yapımı için söz aldılar.

Babaları adına Of'ta 24 derslikli bir lise yaptırdıklarını belirten hayırsever işadamı Cemal Yeşilyurt, "Babamızın adını verdiğimiz okulun yapımına başladıktan sonra rahmetli annemin üzüldüğünü hissettim. Bizi yetiştiren ve bugünlere gelmemizde annemin çok emeği vardır. Fedakarlıklarını unutmamız mümkün değil. Sayın Kaymakamımızın da teklifi ile annemim adına yakışacak bir kız öğrenci yurdu yapmanın güzel olacağını düşündüm. Lise inşaatımızın kısa sürede tamamlanmasının ardından kız öğrenci yurdunun yapımına hemen başlayacağız" dedi.

Of'ta güzel bir çalışma ekibinin olduğunu belirten Yeşilyurt, "Her ne kadar Samsun'da yaşıyorsak da memleketimizi de takip ediyoruz. Of'ta güzel bir çalışma ekibi var. Böyle Çalışkan bir ekibe bizlerin de destek olması gerekir. Of'umuzun daha güzel ve kaliteli bir şehir olması için üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız" ifadelerini kullandı.

Hayırsever işadamı Cemal Yeşilyurt ve ailesine teşekkür eden Of Kaymakamı Tuncay

Sonel, "Cemal Amcamızdan Allah Razı olsun. Onun gibi eli öpülesi ve baş tacı değerlerimiz olduğu sürece bizlerin de çalışma azmi artıyor. Yeşilyurt ailesi

Of'a güzel bir okul kazandırıyor. Şimdi de yüz kişilik Kız Öğrenci yurdu sözü verdiler. Allah onlara bol kazançlar nasip etsin" diye konuştu.

Belediye Başkanı Murat Saral da yaptığı açıklamada, "Çok değerli büyüğümüz Cemal Amcamıza, Sevgili Mustafa Hocamıza ve tüm Yeşilyurt ailesine Of Halkı adına teşekkür ediyorum. Sizlerin yapmış olduğu bu değerli yatırımlar Of'umuzun kalitesini arttırmaktadır. Doğduğu toprakları unutmayan sizin gibi değerli büyüklerimize hizmet etmek bizlerin en kutsal görevidir" dedi.

Ziyarette Of Kaymakamı Tuncay Sonel, Of Belediye Başkanı Murat Saral ve Of Devlet Hastanesi Başhekimi İdris Kurtuluş, günün anısına Cemal Yeşilyurt'a bir plaket takdim ettiler.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler