Yeşilova'da park sevinci

Belediye, 2009 yılından bu yana içerisinde çocuk oyun alanları dinlenme ve spor oyun alanları bulunan 25 park yaparak hizmete sunarken yeni park yapımlarını sürdürüyor.Trabzon'un yeni mahallelerinden biri olan Yeşilova Mahallesi’nde, 2 bin 280 metrekare a

Yeşilova'da park sevinci

Belediye, 2009 yılından bu yana içerisinde çocuk oyun alanları dinlenme ve spor oyun alanları bulunan 25 park yaparak hizmete sunarken yeni park yapımlarını sürdürüyor.
Trabzon'un yeni mahallelerinden biri olan Yeşilova Mahallesi’nde, 2 bin 280 metrekare alanda yapımı devam eden spor ve dinlenme parkının içerisinde oyun sahası, soyunma odaları, çocuk parkı, muhtarlık binası ve dinlenme alanları bulunuyor.

Mahalle muhtarı Kaşif Mazlum, Trabzon Belediyesi’nin mahallerine çok güzel bir park kazandırmasından dolayı büyük mutluluk duyduklarını kaydederek, “ 2 bin 280 metrekare alanda yapımı devam eden parkın içerisinde halı saha, çocuk parkı, muhtarlık hizmet binası, soyunma odaları, kamelyalar yer alıyor. Mahallemize kazandırdığı böylesine güzel bir sosyal tesis için Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na ve belediye çalışanlarına teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Öte yandan Üniversite Mahallesi'nde 5 bin 600 metre kare alanda yapımı devam eden Spor Temalı Park'ın içerisinde çocuk oyun alanı, koşu pisti, spor alanları, kapalı otopark, kapalı spor salonu (kapalı spor salonunun içerisinde iki adet jimnastik salonu ve bir adet squash solunu) piknik alanı ve kafeterya bulunuyor.
Soğuksu Mahallesi Uygar Sokak’ta 480 metrekare alanda yapılan parkta dinlenme ve

çocuk parkı, Kaymaklı Mahallesi’nde 130 metrekare alanda çocuk parkı inşaatları ise hızlı bir şekilde devam ediyor.

basliksiz-1.20140206172657.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel