Yeşil, Vali Kızılcık’a Veda Etti

 Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Trabzon Karayolları 10. Bölge Müdürlüğü görevinden Ankara Karayolları 4. Bölge Müdürlüğü’ne atanan Zeynel Abidin Yeşil ve Antalya Karayolları 13. Bölge Müdürlüğü görevinden Trabzon Karayolları 10 Bölge Müdürlüğü görevin

Yeşil, Vali Kızılcık’a Veda Etti

 

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Trabzon Karayolları 10. Bölge Müdürlüğü görevinden Ankara Karayolları 4. Bölge Müdürlüğü’ne atanan Zeynel Abidin Yeşil ve Antalya Karayolları 13. Bölge Müdürlüğü görevinden Trabzon Karayolları 10 Bölge Müdürlüğü görevine atanan Ahmet Hulki Tuncer’i makamında kabul etti.

 Bölge Müdürü Yeşil’e yeni görevinde başarılar dileyen Vali Kızılcık, “Trabzon’umuza verdiğiniz hizmetlerden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Yeni görev yerinizde de başarılar diliyorum. Yeni atanan müdürümüz ile de aynı şekilde koordineli bir çalışma yürüteceğiz” şeklinde konuştu.

Bölge Müdürü Yeşil ise, Trabzon’un kendisinde her zaman farklı bir yeri olacağını ifade ederek, Vali Kızılcık’a teşekkür etti.

 Vali Kızılcık, Trabzon’a yaptığı hizmetlerden ötürü Bölge Müdürü Yeşil’e telkariden yapılmış plaket verdi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel