Yeni bir skandal

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli, okul müdürlerine verilen puanlarla ilgili sert tepki gösterirken, AK Parti’nin resmen kadrolaşma yaptığını ileri sürdü. Demeli, puanlama sisteminin tam bir skandal olduğunu ileri sürerek,

Yeni bir skandal
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli, okul müdürlerine verilen puanlarla ilgili sert tepki gösterirken, AK Parti’nin resmen kadrolaşma yaptığını ileri sürdü.
 
Demeli, puanlama sisteminin tam bir skandal olduğunu ileri sürerek, “Bunun en bariz iki örneği Trabzon 88.Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesi Müdürü olarak görev yapan Hasan Suiçmez ile Akçaabat Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Adnan Yıldız. Hasan Suiçmez hocamızın eğitime yaptığı kattılar, aldığı ödüller ortada iken, Akçaabat’a geleli henüz iki ay olan bir milli eğitim müdürünün Güzel Sanatlar Lisesi’nin başarılı Adnan Yılmaz’ı görevden almasına anlam vermek mümkün değil. Başarı bu şekilde mi ödüllendiriliyor” diye konuştu.
 
MHP TEPKİSİNİ ORTAYA KOYACAK
 
MHP İl Başkanı Demeli, Milliyetçi Hareket Partisi olarak bu konudaki tepkilerini ortaya koyacaklarını belirterek, “Bu konuda İl Başkanlığı olarak basın açıklaması yapacağız. Gerekirse Valiliğe gidip bu konuyu dile getireceğiz. Sokakta da bu konuları dillendireceğiz. Kavga edelim demiyoruz ama bu algının kırılması lazım. Artık milletle yüz yüze bu konuları konuşup anlatacağız. Millete giderek bu algıyı anlatacağız. MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı olan Erdoğan için söylediği, ‘Nerede miting yapıyorsa aynı gün aynı saatte biz de orada miting yapacağız’ sözlerini hatırlatan Demeli, “Sayın genel başkanımız bunu söylerken, ‘haddini bil’ mesajını vermek istedi. Biz de aynı şeyi söylüyoruz. Artık susmakyok. Nerede ne gerekiyorsa, sokaktaysa sokakta, kurumdaysa kurumda onu söyleyeceğiz. Oturmak gerekiyorsa da oturacağız. Hakkımızı alana kadar orada oturacağız. Ancak bunu yaparken de hukuk kurallarının dışına çıkmayacağız. MHP’nin sabrını sınamasınlar. Yeter artık diyoruz, herkesin çoluk-çocuğu, herkesin ailesi var. Herkesin bir gururu, onuru, şerefi var. İnsanları bu kadar ötekileştirmesinler. İnsanların elindeki ekmeğe düşmanlık yapmaya kimsenin hakkı yok” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel