Yeni Başkan Aytekin Keleş

Esnaf Odaları Birliği eski başkan yardımcısı Zafer Sarı’nın da yönetimde olduğu mevcut başkan Çubukçu seçimleri kaybetti.MESLEK ODALARINDA SEÇİM HEYECANI SÜRÜYORTrabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nde meslek odası seçim heyecanı sürüyor. 49 mesle

Yeni Başkan Aytekin Keleş

Esnaf Odaları Birliği eski başkan yardımcısı Zafer Sarı’nın da yönetimde olduğu mevcut başkan Çubukçu seçimleri kaybetti.

MESLEK ODALARINDA SEÇİM HEYECANI SÜRÜYOR

Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nde meslek odası seçim heyecanı sürüyor. 49 meslek odasında şu ana kadar 27 meslek odasında seçim gerçekleşti.Rekabetin ve çift listelerin yarıştığı odalardan biri de Trabzon Elbise Temizleyiciler Odası oldu.

ZAFER SARI’NIN LİSTESİ KAYBETTİ

106 kişinin oy kullandığı seçimlerde mevcut başkan Çetin Çubukçu’nun karşısına başkan adayı olarak çıkan Aytekin Keleş 77 oyla seçimleri  kazandı. 29 oy alan Çubukçu’nun listesinde TESOB eski Başkan yardımcısı ve Elbise Temizleyiciler Odası eski başkanı Zafer Sarı’da vardı.

EN BÜYÜK GÜVENCEMİZ METİN BAŞKAN

Trabzon Elbise Temizleyiciler Odası  Başkanı Aytekin Keleş’in listesi şu şekilde oluştu: Adil Duman, Yakup Osman Şahin, Seval Yula, Ömer Yanık, Mustafa Bayraktar, Yüksel Demirtaş.

Birlik ve beraberlik içinde odamızı yöneteceğiz diyen Keleş en büyük güvencemiz TESOB Başkanı Metin Kara’dır.Onun desteği ve güveni ile çok güzel hizmetler yapacağız dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel