Yeni Bakan’ın ilk icraatı Trabzon’u vuracak mı?

Trabzon’da kurulan ve yaklaşık 80 kişinin çalıştığı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı çağrı merkezinin yapılan bakan değişikliğinin ardından kapatılma ihtimali gündeme geldi. Sözleşme yenilenmezse Çağrı Merkezi bu ay içersinde kapanma tehlikesi ile karşı karş

Yeni Bakan’ın ilk icraatı Trabzon’u vuracak mı?

Trabzon’da kurulan ve yaklaşık 80 kişinin çalıştığı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı çağrı merkezinin yapılan bakan değişikliğinin ardından kapatılma ihtimali gündeme geldi. Sözleşme yenilenmezse Çağrı Merkezi bu ay içersinde kapanma tehlikesi ile karşı karşıya kalacak.

Türkiye gündemine bomba gibi düşen Yolsuzluk ve Rüşvet operasyonu kapsamında oğlu gözaltına alınan ve serbest bırakılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Trabzon Milletvekili Erdoğan Bayraktar’ın bakanlığın yanı sıra milletvekilliğinden istifa etmesinin ardından Çevre ve Şehircilik Bakanlığına yeni atanan Bakan İdris Güllüce’nin ilk icraatı Trabzon’u vuracak gibi gözüküyor.

80 KİŞİ İŞTEN ÇIKARILACAK

Bakan Erdoğan Bayraktar döneminde Trabzon’da kurulan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı çağrı merkezinin (ALO 181), bakanlıkta yaşanan görev değişikliği sonrası kapatılma tehlikesi ile karşıkarşıya  Sözleşme yenilenmediği taktirde kapanma tehlikesi olan Çağrı Merkezinde çalışan 80 kişi de işsiz kalacak. Bakanlığın sözleşme yenilemeyi ağırdan alması bu tür söylentilerin çıkmasına neden olurken sözleşmenin yenilenip yenilenmeyeceği kısa süre içinde belli olacak.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel