Yelkenleri Özak teslim edecek

Türkiye Yelken Federasyonu‘nun (TYF) yelken sporunu geniş kitlelere tanıtma ve sporun ülke çapında geliştirilmesi projesi kapsamında yapılan yatırımlar yeni tekne alımları ve kulüplere teslimleri ile devam ediyor.Uluslararası Yelken Federasyonu, ‘Yelkenle

Yelkenleri Özak teslim edecek

Türkiye Yelken Federasyonu‘nun (TYF) yelken sporunu geniş kitlelere tanıtma ve sporun ülke çapında geliştirilmesi projesi kapsamında yapılan yatırımlar yeni tekne alımları ve kulüplere teslimleri ile devam ediyor.

Uluslararası Yelken Federasyonu, ‘Yelkenle Buluşma’ programında yer alan ve federasyonun yelkene başlama eğitim teknesi olarak tavsiye ettiği Topper Topaz Omega marka tekneler, Doğu Karadeniz Bölgesi’nde yelken ile tanıştırma projesi kapsamında kullanılacak.

Doğu Karadeniz Bölgesine ilk tekneler, yarın Gençlik ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafız Özak ve TYF Başkanı Nazlı İmre’nin katılımı ile Trabzon Yat Kulübü’ne ve Akçaabat Yelken Kulübü’ne teslim edilecek.

Aynı anda 5 kişiye eğitim verme olanağı sağlayan Topper Topaz Omega teknelerinden Karadeniz Yelken Kulübü, Sinop Açıkdeniz Yelken Kulübü, Samsun Yelken Kulübü ve Rize Gençlikspor Kulübü’ne de teslim edileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel