Yazık Arsinlinin parasına

Arsin ilçesinde bulunan gençlik merkezi durumu görenleri şaşırtıyor. İlçede gençlerin yararlanabilmesi için kurulan merkezin atıl durumda durması vatandaşların tepkilerine neden oluyor. Vatandaşlar, Arsin Kaymakamı Salih Altun’a seslenerek, duruma bir an

Yazık Arsinlinin parasına

Arsin ilçesinde bulunan gençlik merkezi durumu görenleri şaşırtıyor. İlçede gençlerin yararlanabilmesi için kurulan merkezin atıl durumda durması vatandaşların tepkilerine neden oluyor. Vatandaşlar, Arsin Kaymakamı Salih Altun’a seslenerek, duruma bir an önce el atmasını talep ettiler.

İlçe sakinlerinden Bülent Pekşen, "Tam iki yıldır kompleks bu şekilde yapılmayı bekliyor. İdari kısımda spor aletleri, büro malzemeleri, bilgisayarlar vardı, onlar ne oldu? Bu alanda arka taraftaki odalarda erkeklere ve bayanlara ait salon sporu için malzemeler vardı. Milyarlık malzemeler nereye uçtu? Salonu bu hale getirenler ve bu çirkin manzaraya müdahale etmeyenlerin savunması ne olacak? Kaymakam ve yetkililer bunu neden görmüyorlar?

Burada onca malzeme ne oldu? Devletin paraları heba olurken yetkililerin bunu görmemesi düşündürücü. Ülkemizde yetkililer hep güzel binaların önünde fotoğraf çektirip reklam yaparlar, bir de gelsinler burayı görsünler. Buranın durumu içler acısı. Sayın kaymakam beyin buraya el atmasını istiyoruz. Trabzon Valisi bu mekanlar ilk açıldığında geliyordu fakat artık ne soran ne de uğrayan" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel