Yayalara kağıt uçak

 Trabzon’da yayalara kağıt uçak, pet şişe atıp, su döken dershane öğrencileri, görenlere ‘bunlar nasıl öğrenci’ dedirtiyor.Özel bir dershanede öğrenim gören öğrencilerin yaptıkları sokaktan geçen vatandaşları da çevredeki esnafı da çileden çıkardı. Trabzo

Yayalara kağıt uçak

 

Trabzon’da yayalara kağıt uçak, pet şişe atıp, su döken dershane öğrencileri, görenlere ‘bunlar nasıl öğrenci’ dedirtiyor.

Özel bir dershanede öğrenim gören öğrencilerin yaptıkları sokaktan geçen vatandaşları da çevredeki esnafı da çileden çıkardı. Trabzon’un en büyük caddesi Kahramanmaraş üzerinde bulunan dershane binasının terasından ve sınıfların pencerelerinden sokaktan geçen vatandaşların başına kağıt uçaklar yağdırılıyor. İlk bakışta sıradan bir şakalaşma gibi algılanan olayın iç yüzü sanılanın aksine oldukça tepki çekici. Öğrencilerin yaptıklarının bununla sınırlı olmadığı ve yayaların başına su boşalttıkları, pet şişe attıkları hatta tükürdükleri belirtiliyor.

MÜŞTERİLERİMİZE TÜKÜRÜYORLAR

Dershanenin hemen yan tarafında boyacılık yapan esnaf Adnan Zipak, olaya sert tepki gösterdi. Zipak, “Biz burada ekmek kazanıyoruz, çoluk çocuk bakıp okutuyoruz. Ancak ayakkabı boyatmak için yanıma gelen vatandaşın kafasından aşağı dershanenin terasından, penceresinden suyu boşaltıyorlar. Bununla da kalmayıp çevredeki vatandaşların kafalarına, müşterilerimize tükürüyorlar. Böyle öğrencilik mi olur? Çevreye bir bakın, sokakların haline bakın! Caddeleri çöplüğe çevirdiler. Önceden tebeşir de atarlardı, şimdi Allah’tan teknoloji gelişti, tebeşir kalktı, akıllı tahtalar geldi de rahatladık. Öğretmenleriyle görüştük, uyardık ama onların da fazla yapacakları bir şey yokmuş. Millet küfrediyor” dedi.

BU KEZ ZABITA DEVREDE

Son yaşanan olayda caddenin her tarafında onlarca kağıttan uçak görüntüsüne rastlanırken bu kez öğrenciler kameraya yakalanmaktan kaçamadı. Dershanenin terasında bulunan bir öğrencinin yaptığı yanlış davranıştan zevk alırcasına kameraya gülümsemesi pes doğrusu dedirtiyor. Yanındaki arkadaşları kaçarken zabıta memurları da dershaneye gelerek yöneticiler ile görüşüp çevreyi kirleten ve vatandaşlara zarar veren öğrencilerin kimliklerinin tespitini istedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel