Yassah Hemşerim!

Sözcü gazetesinin kadın muhabiri Ayşen Türkmen, Ordu'da İçişleri Bakanı'nın koruması tarafından sözlü ve fiziksel şiddete uğradı. Bir yandan "toplantıyı sen izleyemezsin, çık git" diye bağıran koruma, diğer yandan da muhabirin kamerasının objettifini kapa

Yassah Hemşerim!

Sözcü gazetesinin kadın muhabiri Ayşen Türkmen, Ordu'da İçişleri Bakanı'nın koruması tarafından sözlü ve fiziksel şiddete uğradı. Bir yandan "toplantıyı sen izleyemezsin, çık git" diye bağıran koruma, diğer yandan da muhabirin kamerasının objettifini kapatıp, eliyle ittirdi.

Sözcü'nün manşetine Güçleri kadın muhabire yetti diyerek verdiği haberde yaşananlar şöyle anlatıldı:

 

KORUMADAN SÖZCÜ'YE SALDIRI

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in Ordu'daki programını izlemek isteyen Sözcü muhabiri Ayşen Türkmen, koruma engeliyle karşılaştı.

Korumalar muhabirimize önce sözlü saldırdı.

"İZLEYEMEZSİN, ÇEK GİT!"

Daha sonra bir korkma "Toplantıyı izleyemezsin, çek git" diyerek muhabirimizin objektifini eliyle kapattı ve yüzüne doğru itti. Bu şiddet, ileri demokrasi ülkesi denilen Türkiye'de yaşandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel