Yaşlı kurtlar gençleri yendi!

Türkiye Gençlik Birliği ve Türkiye Liseler Birliğinin ülke genelinde ‘Uyuşturucuyla mücadele’ için yaptıkları bilim, sanat ve spor etkinlikleri kapsamında Trabzon’da futbol maçı oynandı. Gençlik ve Liseler birliği Trabzon şubesi üyeleriyle siyasi temsilci

Yaşlı kurtlar gençleri yendi!

Türkiye Gençlik Birliği ve Türkiye Liseler Birliğinin ülke genelinde ‘Uyuşturucuyla mücadele’ için yaptıkları bilim, sanat ve spor etkinlikleri kapsamında Trabzon’da futbol maçı oynandı. Gençlik ve Liseler birliği Trabzon şubesi üyeleriyle siyasi temsilciler ve gazetecilerin oluşturduğu takım Anadolu Halı Saha tesislerinde karşı karşıya geldi. Maç karma takımın 10-7 üstünlüğüyle tamamlandı. Uyuşturucuyla mücadelenin sadece futbol organizasyonuyla kalmayacağı öğrenildi.

FUTBOLLA SINIRLI KALMAYACAK

Organizasyonun koordinatörü Ata Berk Güner, “Türkiye genelinde yapılan organizasyonlarda biz özellikle futbolu seçtik. Bu sadece futbolla sınırlım kalmayacak bilim ve sanat alanında etkinliklerimiz olacak.” dedi. Öte yandan karma takım şu isimlerden oluştu: CHP Ortahisar İlçe Başkanı Ahmet Kaya, MHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Alparslan Zengin, İşci Partisi İl Sekreteri İrfan Hotmanoğlu, TGC eski Başkanı Ahmet Şefik Mollamehmetoğlu ve Köşe Yazarı Gürsel Gençsoy.” 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel