Yaşlı kadınların Uzungöl gezisi

Uzungöl’de gerçekleştirilen gezi programına Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ın eşi Sema Kızılcık’ın yanı sıra Vali Yardımcılarının eşleri Arzu Batuk, Nihal Sarıaslan, Of Kaymakamı Eren Aslan’ın eşi Sermin Aslan, Of Belediye Başkanı Murat Saral’ın eşi Fa

Yaşlı kadınların Uzungöl gezisi
Uzungöl’de gerçekleştirilen gezi programına Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ın eşi Sema Kızılcık’ın yanı sıra Vali Yardımcılarının eşleri Arzu Batuk, Nihal Sarıaslan, Of Kaymakamı Eren Aslan’ın eşi Sermin Aslan, Of Belediye Başkanı Murat Saral’ın eşi Fatma Saral, Cumapazarı Belediye Başkanı Ahmet Saral, Serindere Mahalle Muhtarı Niyazi Altunsoy, Oflu gönül elçileri ile Cumapazarı Beldesine bağlı Saray, Taşhan, Konak, Reis, Yeşiltepe, Serindere ve Renk mahallelerinde yaşayan yüze yakın kadın katıldı.
 
Gezinin gönül elçileri projesi kapsamında gerçekleştirildiğini belirten Sema Kızılcık, “Bu proje hayata geçirilmesinin ardından tüm Trabzonlular projeyi sahiplendi ve başarıyla yürütülmesini sağladı. Gönül elçisi gönüllere donandır. İhtiyaç sahibi insanlarımıza destek olmak için ellerinden gelen her türlü yardımı esirgemeyen, bu tür başarılı faaliyetlerin içinde yer alan Trabzonlu hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Konuşmaların ardından Sema Kızılcık ve beraberindeki kadınlar, Uzungöl’ün muhteşem manzarasıyla iç içe güzel bir gün geçirdiler.
 
Gezi programı sayesinde unutulmaz bir an yaşadıklarını belirten kadınlar ise projeye katkı veren herkese teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel