Yaşlı kadının cesedi derede çıktı

Edinilen bilgilere göre, köyde yalnız başına yaşayan Şükran Kaya (71) isimli kadından uzun süre haber alınamayınca yakınları tarafından Jandarma ile Afet ve Acil Durum Müdürlüğü personeline bilgi verildi. Bugün sabah erken saatlerde köye giden jandarma ve

Yaşlı kadının cesedi derede çıktı

Edinilen bilgilere göre, köyde yalnız başına yaşayan Şükran Kaya (71) isimli kadından uzun süre haber alınamayınca yakınları tarafından Jandarma ile Afet ve Acil Durum Müdürlüğü personeline bilgi verildi. Bugün sabah erken saatlerde köye giden jandarma ve Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri arama çalışmalarına başladı. Öğleden sonra saat 15.00 sıralarında yaşlı kadının cesedine Afet ve Acil Durum Müdürlüğü personeli köy merkezindeki tarihi kemer köprüden 200 metre aşağıda dere yatağında ulaştı.

Yaşlı kadının cesedine ulaşılmasının ardından 112 servisine bilgi verildi. Ceset ambulansla Gümüşhane Devlet Hastanesi’ne, ardından da otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu’na gönderilirdi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel