Yaşlı kadın Harşit çayına uçtu

 Gümüşhane’de bugün öğlen saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yaşlı bir kadın Harşit Çayı'na düşerek suda kayboldu.Edinilen bilgilere göre, Yeni Mahalle Kazım Karabekir Caddesi'nde bulunan Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü karşısındaki Ahmet Olgun

Yaşlı kadın Harşit çayına uçtu

 

Gümüşhane’de bugün öğlen saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yaşlı bir kadın Harşit Çayı'na düşerek suda kayboldu.

Edinilen bilgilere göre, Yeni Mahalle Kazım Karabekir Caddesi'nde bulunan Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü karşısındaki Ahmet Olgun Köprüsü yakınlarında 62 yaşındaki Z.Ö. isimli kadın, saat 10.47 sıralarında Harşit Çayı'na düştü. Görgü tanıklarının yetkililere haber vermesinin ardından İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Emniyet güçleri ve İtfaiye ekipleri tarafından arama çalışmaları başlatıldı.

Kadının çay kenarına yaklaşma ve düşme anı bölgedeki güvenlik kameralarına yansırken, kadının telaşla çay kenarına indiği gözlendi. Akli dengesinin yerinde olmadığı öne sürülen kadını Harşit Çayı boyunca arama çalışmaları devam ediyor.

Güvenlik güçleri, olayın intihar olabileceği şüphesi üzerinde yoğunlaşıyor.

Öte yandan son 24 saatte Gümüşhane’de metrekareye 34 kilogram yağış düşerken, yağışın etkisi ile Harşit Çayı'ndaki su seviyesi ve debisinin oldukça arttığı gözlendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler