Yaşlı adam kaldığı depoda ölü bulundu

Olay, İlkadım ilçesi Pazar Mahallesi Leblebici Geçidi'nde meydana geldi.Edinilen bilgiye göre, 77 yaşındaki Bekir Ünsal, kaldığı bir iş yerine ait depoda ölü bulundu. Sabah namazı çıkışı Bekir Ünsal'a çorba götürmek isteyen bir esnaf, yaşlı adamın depoda

Yaşlı adam kaldığı depoda ölü bulundu

Olay, İlkadım ilçesi Pazar Mahallesi Leblebici Geçidi'nde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, 77 yaşındaki Bekir Ünsal, kaldığı bir iş yerine ait depoda ölü bulundu. Sabah namazı çıkışı Bekir Ünsal'a çorba götürmek isteyen bir esnaf, yaşlı adamın depoda cesediyle karşılaştı.

Esnafın yardımıyla uzun süredir depoda yaşadığı belirtilen Bekir Ünsal'ın yine esnafın yardımıyla bir haftadır özel bir hastanede tedavi altında bulunduğu ve dün taburcu olduğu, bugün ise tedavisinin devamı için Göğüs Hastalıkları Hastanesi'ne yatışının yapılacağı öğrenildi.

Kimsesinin olmadığı öğrenilen Bekir Ünsal'ın kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için cesedi, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel