Yardıma muhtaç ailelere destek veriyor

 Trabzon’un Bahçecik Mahallesi’nde oturan yaşlı bir kadını ziyaret eden Sema Kızılcık, kadına kumanya yardımında bulundu, yaşam koşullarına uygun bir eve taşınması için söz verdi.Trabzon’da yardıma muhtaç aileleri fırsat buldukça ziyaret edeceğini belirte

Yardıma muhtaç ailelere destek veriyor

 

Trabzon’un Bahçecik Mahallesi’nde oturan yaşlı bir kadını ziyaret eden Sema Kızılcık, kadına kumanya yardımında bulundu, yaşam koşullarına uygun bir eve taşınması için söz verdi.

Trabzon’da yardıma muhtaç aileleri fırsat buldukça ziyaret edeceğini belirten Kızılcık, “Trabzon’a geldiğim günden beri aile ziyaretleri gerçekleştiriyorum. Hemşehrilerimizin evlerine giderek, onların çaylarını içiyorum, dertlerine ortak oluyorum. Vatandaşlarımızın yanında olmak ve onların üzüntü ve sevinçlerini paylaşmak bana huzur veriyor. Kendilerinin de bu ziyaretten memnun olmaları beni mutlu ediyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel