Yardıma muhtaç ailelere destek

Sürmene ilçesi’ne bağlı Karacakaya Köyü’nde ahşap bir evde oturan 2 kişilik yaşlı bir aileyi ziyaret eden Kızılcık, "vatandaşı yaşat ki devlet yaşasın" düşüncesiyle muhtaç ailelere yardım etmeye devam edeceklerini söyledi. Devlet olarak vatandaşın bütün s

Yardıma muhtaç ailelere destek

Sürmene ilçesi’ne bağlı Karacakaya Köyü’nde ahşap bir evde oturan 2 kişilik yaşlı bir aileyi ziyaret eden Kızılcık, "vatandaşı yaşat ki devlet yaşasın" düşüncesiyle muhtaç ailelere yardım etmeye devam edeceklerini söyledi. Devlet olarak vatandaşın bütün sıkıntısıyla ilgileneceklerini belirten Vali Kızılcık, “Vatandaşımız var olduğu, mutlu olduğu, refaha kavuştuğu sürece devletimiz de var olacaktır. Devletin tüm imkanları bunu başarmak için seferber edilmiştir.

Yoğun işlerimin arasında, böyle köşede bucakta kalmış, uğrayanı az olan vatandaşlarımızı bulup onların hal hatırını sormaya çalışıyorum. Onlarla dertleşince mutlu oluyorum. Fırsat buldukça bu uygulamaya devam edeceğim” dedi.

Eşi yatalak olduğu için evin bütün işleri yapan 88 yaşındaki Mustafa Akçay ise, “Bu güzel memleketimizde huzurlu bir şekilde kardeşçe yaşamak varken bizlere bu sıkıntıları yaşatanları nefretle kınıyorum. Şehit olana yavrularımızın ne günahı var ki onlara kurşun sıkıyorlar” şeklinde konuşarak son dönemde yaşanan terör olaylarına tepki gösterdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel