Yardım etmek isterken!

Samsun’da bir ambulans şoförünün saldırıya uğradığını iddia ettiği olayla ilgili kamera görüntüleri ortaya çıktı.Olay, geçtiğimiz günlerde Samsun’un İlkadım ilçesi Kale Mahallesi Mecidiye Çarşısı’nda meydana geldi. İddiaya göre Sağlık Bakanlığı 112 Ambula

Yardım etmek isterken!

Samsun’da bir ambulans şoförünün saldırıya uğradığını iddia ettiği olayla ilgili kamera görüntüleri ortaya çıktı.

Olay, geçtiğimiz günlerde Samsun’un İlkadım ilçesi Kale Mahallesi Mecidiye Çarşısı’nda meydana geldi. İddiaya göre Sağlık Bakanlığı 112 Ambulans Servisi 11 Nolu İstasyonu’nda görevli ambulans, bir mağazada bayılan bayana müdahaleye gitti. Ancak ambulans mağazanın yanına araç girişi olmadığı için biraz ileri mesafede beklemeye başladı. 

KAMERA GÖRÜNTÜLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Mağazada bayılan bayana ilk müdahaleyi yapan sağlık personelleri daha sonra bez sedye ile vatandaşların da yardımıyla bayılan şahsı ambulansa taşımak istedi. Ambulans şoförü 46 yaşındaki Yılmaz Kaya da ambulansın sedyesini alıp yardım etmek istedi. Bu sırada yoldan geçtiği ileri sürülen F.Y. adlı bir genç ile ambulans şoförü arasında kavga çıktı. Darp edildiği iddia edilen ambulans şoförü ile genç arasındaki kavga kameralara saniye saniye yansıdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel