Yaramaz öğrencileri teşhir etti

Samsun’da bir sınıf öğretmeninin, yaramazlık yapan öğrencileri videoya çekip internet sitesinde, ‘davranış bozukluğu olan öğrenciler’ başlığıyla yayınlamasına veliler tepki gösterdi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü konuyla ilgili inceleme başlattı.  Samsun’a ba

Yaramaz öğrencileri teşhir etti

Samsun’da bir sınıf öğretmeninin, yaramazlık yapan öğrencileri videoya çekip internet sitesinde, ‘davranış bozukluğu olan öğrenciler’ başlığıyla yayınlamasına veliler tepki gösterdi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü konuyla ilgili inceleme başlattı.

 

 

Samsun’a bağlı İlkadım ilçesinde bulunan Necatibey İlkokulu 2/C sınıfı öğretmeni B.G., yaramazlık yapan öğrencileri videoya çekip, ‘davranış bozukluğu olan öğrenciler’ başlığıyla bir internet sitesinde yayınladı. Görüntülerde bazı öğrenciler ağlayarak neden kavga ettiklerini anlatırken, bazı öğrenciler de gülerek cevap verdi. Gülen öğrenciye öğretmen B.G., “Sen de gülüyorsun. Gülerken çıksın. İnternette Başbakan bile seyreder bunu, sırıt böyle yavrum” diyerek konuşması velilerden tepki aldı. Görüntüleri izleyen veliler, okul yönetimine başvurdu. Tepkiler üzerine Öğretmen B.G., açtığı internet sitesindeki görüntüleri ve resimleri yayından kaldırdı.Konuyla ilgili olarak açıklama yapan İl Milli Eğitim Müdür Vekili Dr. Mustafa Cora, görüntülerin hoş olmadığını belirterek, “Biz bunu duyar duymaz İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze talimat vererek inceleme başlattık” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel