Yanmayan kömürle yol yaptılar!

Trabzon'un Tonya İlçesindeki yollarda ilginç bir manzara yaşanıyor. Bu manzara "bu kadarda olmaz" dedirtirken, şaka değil gerçekti. Trabzon Sosyal Yardımlaşma Vakfı'nın ilçede yardıma muhtaç vatandaşlara destek amaçlı her yıl dağıttığı ve üzerinde "Para i

Yanmayan kömürle yol yaptılar!
Trabzon'un Tonya İlçesindeki yollarda ilginç bir manzara yaşanıyor. Bu manzara "bu kadarda olmaz" dedirtirken, şaka değil gerçekti. Trabzon Sosyal Yardımlaşma Vakfı'nın ilçede yardıma muhtaç vatandaşlara destek amaçlı her yıl dağıttığı ve üzerinde "Para ile Satılmaz." ibaresinin bulunan kömür torbaları, Tonya'nın Sayraç Mahallesinde yollardaki çukurları doldurmak için hafriyat olarak kullanılmaya başlandı. 
 
Dağıtılan kömürlerin yanmadığını, çuvallarda kömür yerine taş ve toprak çıktığını belirten Sayraç Mahallesi sakinlerinden Azmi Karadeniz, " Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'ndan verilen kömürler yanmıyor. Çuvalların içinde kömür yok denecek kadar az. Kömürler yanmayınca biz de bir işe yarasın dedik. 100 torba kömürü bozuk olan çukurlu yollarımıza döktük."diye konuştu. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler