Yanlış ihbar Zigana'da ortalığı karıştırdı!

Polis arkadaşına telefonda trafik kazası yaptığını söyleyen kişi, sağlık ekipleri, güvenlik güçleri ve AFAD ekiplerini harekete geçirdi. Polis arkadaşını gece cep telefonundan arayan T.U, otomobili ile Trabzon Gümüşhane sınırındaki Zigana Dağı'ndan Maçka

Yanlış ihbar Zigana'da ortalığı karıştırdı!
Polis arkadaşına telefonda trafik kazası yaptığını söyleyen kişi, sağlık ekipleri, güvenlik güçleri ve AFAD ekiplerini harekete geçirdi.
 
Polis arkadaşını gece cep telefonundan arayan T.U, otomobili ile Trabzon Gümüşhane sınırındaki Zigana Dağı'ndan Maçka istikametine giderken uçuruma yuvarlandığını söyleyerek, yardım talebinde bulundu.
 
Polis memuru, arkadaşının yardım isteği üzerine durumu 155 Polis İmdat Hattı'na bildirdi. İhbar üzerine Trabzon 112 Komuta Kontrol Merkezine bilgi verilerek, olay yerine ambulans sevk edilmesi talebinde bulunuldu. Yaralı olduğu tahmin edilen kişi ile cep telefonu ile irtibata geçilerek, olay yeri ve kaza hakkında bilgi alınmaya çalışıldı.
 
Kaza geçirdiğini iddia eden T.U'nun, sağlık ekipleri ile yaptığı telefon görüşmesi sırasında zaman zaman "eşim ve çocuklarım" ifadelerini kullandığı iddia edildi. Bu görüşmenin ardından cep telefonu ile iletişim kesildi ve bir daha hatta ulaşılamadı.
 
Olayın olduğu tahmin edilen bölgeye, yaralı sayısının çok olabileceği ihtimali üzerine Trabzon'dan üç ambulans ve Gümüşhane'den bir ambulans ile iki itfaiye aracı, AFAD ve jandarma ekipleri sevk edildi.
 
Ekipler, bölgede el fenerleri yardımıyla yaklaşık iki saat araç ve söz konusu kişileri aradı.
 
Herhangi bir kaza ya da kazazedeye ulaşamayan ekipler, durumu ilgili birimlere iletti. Yetkililerin, GSM şirketi ile irtibata geçmesi sonucu T.U'nun telefon sinyaline ulaşıldı.
 
İncelemede, T.U'nun Ardahan'ın Göle ilçesinde bir otelde bulunduğu ve alkollü olduğu tespit edildi.
 
Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel