Yangından mal kaçırmıyoruz

 Trabzon İl Genel Meclisi Başkanı Haydar Revi 2013 mali bütçesinin hazırlanmasında il özel idaresinin ortaklığı olduğu iştiraklerdeki hisseleri ile taşınmaz mallarla ilgili olarak satış kararına getirilen eleştirileri sert dille cevapladı “Yaptıklarımızı

Yangından mal kaçırmıyoruz

 

Trabzon İl Genel Meclisi Başkanı Haydar Revi 2013 mali bütçesinin hazırlanmasında il özel idaresinin ortaklığı olduğu iştiraklerdeki hisseleri ile taşınmaz mallarla ilgili olarak satış kararına getirilen eleştirileri sert dille cevapladı “Yaptıklarımızı görmeyenler yapacaklarımızı da göremezler”
 
Trabzon İl Genel Meclisi Başkanı Haydar Revi, İl Genel Meclisi’nin 2013 deki yatırım bütçesini hazırlarken bütçe tekniğinden hareketle gelir faslına konulacak kazanımlar konusunda bazı satış kararlarının alınmasına yangından mal kaçırıldığına dair söylentilere sert bir şekilde cevap verdi.
 
Birçok kesimin bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olduğunu belirten il genel meclisi başkanı Haydar Revi, il genel meclisinin kararlı ile satılan devri yapılan birçok taşınmazın Trabzon halkına hizmet olarak geri döndüğünü belirterek “Bundan sonrakiler de öyle olacak” dedi.
 
REVİ HER ŞEY USLÜNE UYGUN
 
Trabzon İl Genel Meclisi Başkanı Haydar Revi, Trabzon il genel meclisinin satış ve devir kararı aldığı birçok taşınmasının şimdi Trabzon halkının emrinde kullanıldığını belirterek “ Vakıf Üniversitesi, Adli Tıp, okullara bağışlanan arsalar, oteller için girişimcilere ihale edilen alanlarımızın Trabzon’a hizmet olarak döndüğünü görmeyenlere diyebileceğimiz tek şey var gözleri var görmez kulakları var duymaz” şeklinde konuştu.
 
SATIYORUZ DA CEBİMİZE Mİ KOYUYORUZ
 
Revi, il genel meclisinin geriye dönük son 5 yılda birçok satış gerçekleştirdiğini bunların hepsinin yatırıma döndüğünü belirterek “Bu gelirler ile iki yerde asfalt planeti kuruldu. 5 ile hizmet veren Adli tıp yapıldı. Sattığımız her şeyden elde edilen her gelir sonunda Trabzon’a hizmet olarak geri döndü. Satılan her malın bütçeye giren her kuruşu Trabzon’a hizmet olarak geri döndü dönecek de..” dedi
 
TAŞIN ALTINA ELİMİZİ KOYUYORUZ
 
İl Genel Meclisi Başkanı Haydar Revi, il özel idaresinin bazı iştiraklere ortak olduğunu bu ortaklıklardan gerekli kazanımı sağlayamadığını meclisteki muhalefetin de genel kanısının hisselerin satışı yönünde olduğunu da belirterek “DTM’inde Now Otel’in hissesini satıyoruz diye bir şeş yok. Bizim merkezde bir hissemiz var onu satacağız. Bir HES ortaklığımız var ondan da gerekli mali kaynağı sağlayacağımız yok. Kastaş’ın halini ise herkes biliyor. Ortağız ama zarar ediyoruz satmak en hayırlı iş yetim hakkı böyle korunur” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler