Yangın 4 gündür söndürülemiyor

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde bulunan özel bir şirkete ait kömür ocağında bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın 4 gündür devam ediyor. Akçaabat-Düzköy Karayolunun 8. kilometresinde bulunan kömür ocağındaki yangın için iş makineleri 4 gündür aralıksız çalışı

Yangın 4 gündür söndürülemiyor

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde bulunan özel bir şirkete ait kömür ocağında bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın 4 gündür devam ediyor. 

Akçaabat-Düzköy Karayolunun 8. kilometresinde bulunan kömür ocağındaki yangın için iş makineleri 4 gündür aralıksız çalışırken, patlamaların yaşandığı yangında çevre köylerde yaşayan vatandaşlar yoğun dumandan ve kokudan etkilendikleri için yangının bir an önce söndürülmesini istiyor. 
 
Kömür ocağındaki yangından çıkan duman ve gazlardan köylerinin de etkilendiğini belirten Erdem Birinci, "Birkaç gün önce burada dumanlar yükselmeye başladı. Yangının neden çıktığını bilmiyoruz fakat, metan gazının sıkışmasından dolayı yangın çıktığı yönünde iddialar var.
 
Kaç gün geçti ama bir türlü söndürülmedi. Çevrede bulunan köyler olarak dumandan ve kokudan dolayı çok rahatsızız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler