Yanan araçtaki kupona, otomobil çıktı

Rize’de 4 yaşındaki çocuk çakmakla oynarken amcasına ait otomobili yaktı. Otomobille birlikte yanan çekiliş kuponuna ise dört ay sonra bir otomobil isabet etti. Çekiliş kuponu araçla birlikte yandığı için biletine isabet eden otomobili alamıyor. Rize’de m

Yanan araçtaki kupona, otomobil çıktı

Rize’de 4 yaşındaki çocuk çakmakla oynarken amcasına ait otomobili yaktı. Otomobille birlikte yanan çekiliş kuponuna ise dört ay sonra bir otomobil isabet etti. Çekiliş kuponu araçla birlikte yandığı için biletine isabet eden otomobili alamıyor. 

Rize’de meydana gelen ilginç olayda bir iletişim firması talihli bir müşterisine 35 bin TL değerinde otomobil hediye etmek için geçtiğimiz gün bir çekiliş düzenledi. Düzenlenen çekilişte talihli numara İsmail Demirci’ye (55) ait bilete isabet etti.

İstanbul’da yaşayan Demirci, telefonla arandı. Ancak Demirci talihli biletin 4 ay önce yeğeni tarafından yakılan otomobilinin içerisinde yandığı için bileti teslim edemedi. Bilet teslim edilmediği için otomobil yedekte bulunan talihliye verilecek.

İsmail Demirci’nin kardeşi Mehmet Demirci (37) konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Evde çalışma yaptığımız için tüm evrakları otomobile koymuştuk. Benim dört yaşındaki oğlum bizden habersiz araçta çakmakta oynarken aracın yanmasına sebep oldu. Kendisine yaralandı.

Otomobil isabet eden bilette araçla birlikte yandı. Şimdi abim bana sitem ediyor” dedi. Yaramazlığı ile amcasını iki araçtan eden minik Bedirhan Demirci’nin ise ağzını bıçak açmıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler