Yan yatan elektrik direği korkutoyor

Yaklaşık iki yıl önce bir kamyonetin çarpması ile yola doğru yatan elektrik direği, çevre sakinlerinin girişimlerine rağmen halen değiştirilmedi. Günde yaklaşık 500 aracın ve onlarca kişinin yanından geçtiği elektrik direğinin, hem tehlike arz ettiğini he

Yan yatan elektrik direği korkutoyor
Yaklaşık iki yıl önce bir kamyonetin çarpması ile yola doğru yatan elektrik direği, çevre sakinlerinin girişimlerine rağmen halen değiştirilmedi.
 
Günde yaklaşık 500 aracın ve onlarca kişinin yanından geçtiği elektrik direğinin, hem tehlike arz ettiğini hem de göze hoş bir görüntü vermediğini söyleyen, mahalle sakinlerinden Mehmet Ali Yılmaz "Bu direk burada yaşayanlar kadar dışarıdan gelen insanları da tedirgin ediyor. Hemen yukarıda bulunan Andon içmelerine insanlar gitmesi için bu yolu kullanmak zorundalar. Her gün yüzlerce araç ve insan çıkıp burada piknik yapıp tesislerde yemek yiyor. Bölgeye gelen turistler içinde güzel bir görüntü vermiyoruz. Ayrıca bu elektik direği fotoğraf çektirmek içinde bir mekân oldu. Gençler gelip burada yumruk vurur gibi fotoğraf çektirerek sosyal paylaşım sitelerinde paylaşıyorlar” diyerek yetkililerden bu duruma bir an önce müdahale etmelerini istedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel