Yağmurun bilançosu

Haber61.net – Haber Servisi –  Trabzon Büyükşehir Belediyesi şiddetli yağan yağmurda kriz masası oluşturdu. Büyükşehir Belediyesi binasında oluşturulan kriz masasına toplam 150 noktadan olaya müdahale edecek şekilde oluşturuldu. Yağan yağmur ile birlikte

Yağmurun bilançosu

Haber61.net – Haber Servisi –  Trabzon Büyükşehir Belediyesi şiddetli yağan yağmurda kriz masası oluşturdu. Büyükşehir Belediyesi binasında oluşturulan kriz masasına toplam 150 noktadan olaya müdahale edecek şekilde oluşturuldu. Yağan yağmur ile birlikte olay kriz masasına toplam 250 vatandaştan yardım çağrısı geldi. Bu çağrılara toplam 360 personel ile birlikte Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekipleri müdehale etti.

TEKRAR YAĞMUR VAR

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Akkaya Haber61’e açıklamalarda bulundu. Akkaya, “ Şuanda Metre kareye 70 kilo su düştü. Ve Trabzon2un bazı noktalarında sorun oldu. Vatandaşlardan çağrı merkezimize gelen tüm noktalar müdahale ettik. Meterolojinden almış olduğumuz bilgiyle göre 01.00 ile 04:00  aralarında bir yağış daha bekliyoruz. Sabaha kadar burada krizi merkezinde yardımda bulunacağız. Şuana Kadar bir can kaybı yaşanmadı buda sevindirici.”dedi. 

Haber61 kareleri 

img-20140820-wa0000.jpg

img-20140820-wa0001.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel