Yağmur Karadeniz'i de Vuracak

Marmara, Karadeniz ve Eskişehir-Kütahya çevresinde bugün ve yarın etkili yağış bekleniyor. Meteoroloji, şiddetli yağış beklenen bölgelerde sel ve su baskını uyarısı yaptı.Yarın Marmara'nın güneyi ve doğusu, Karadeniz ve Eskişehir çevresinde etkili yağmur

Yağmur Karadeniz'i de Vuracak

Marmara, Karadeniz ve Eskişehir-Kütahya çevresinde bugün ve yarın etkili yağış bekleniyor. Meteoroloji, şiddetli yağış beklenen bölgelerde sel ve su baskını uyarısı yaptı.

Yarın Marmara'nın güneyi ve doğusu, Karadeniz ve Eskişehir çevresinde etkili yağmur görülecek, Trakya, Ege, Akdeniz, İç Anadolu ve Doğu Anadolu'da sağanak yağış alacak.Sağanak yağmur yarın Karadeniz ve Erzurum-Kars bölümünde sürecek.Yağışların ardından tüm bölgelerde yeniden güneşli günler başlayacak.

Kocaeli'nde şiddetli yağış nedeniyle bazı binaların alt katları ile iş yerlerini su bastı, çok sayıda maddi hasarlı trafik kazası meydana geldi.

Kocaeli'nde saat 11.00 sularında başlayan sağanak yağış nedeniyle kent merkezinde çok sayıda binanın alt katları ile iş yerlerini su bastı. Çok sayıda maddi hasarlı trafik kazasının meydana geldiği kentte, trafik akışında aksamalar oldu, elektrik nakil hatları ile bazı GSM şebekelerinde arızalar meydana geldi.

Belediye ekipleri, binaların alt katlarında ve yollarda biriken suyun tahliyesine çalışıyorlar.

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri, yarım saat içinde metrekareye 34 kilogram yağış düştüğünü, yağışın devam edeceğinin tahmin edildiğini bildirdiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel